Alle elsker Peppes Pizza

Nordmenn elsker pizza og vi har mye å takke Peppes Pizza for. Det var nemlig de som introduserte det norske folk for denne fantastiske retten i 1970 da den første restauranten åpnet dørene på Frogner i Oslo. I dag har Peppes Pizza over 90 serveringsteder rundt omkring i landet og uansett om du velger å spise på en av restaurantene deres eller å bestille favorittpizzaen hjem vil du ikke bli skuffet av denne kjente og kjære klassikeren.

Noe for enhver smak

En av grunnene til at Peppes Pizza har blitt så populær er nok den klassiske, samt varierte menyen deres. For deg som sverger til den tradisjonelle Peppes-pizzaen med tykk bunn er det helt klart Classic Chicago eller Premium Chicago-variantene du bør gå for. Ellers har Freestyle California-pizzaene spennende smaker servert på en tynn surdeigsbunn. På den blandete menyen deres finner du både noe for kjøttelskeren, vegetarianeren og for den som er ute etter en sunnere variant.

Peppes har nemlig i den senere tiden introdusert det de kaller for «Greenlight Pizza». Dette er en serie med pizzaer som inneholder maks 680 kalorier. Nordmenn har som kjent fått økt fokus på kosthold og trening de siste årene og her får du altså en lettere og sunnere variant som gjør at du kan nyte pizzaen din med litt bedre samvittighet.

Om du ikke finner det du ønsker på menyen, eller om du rett og slett ikke klare å bestemme deg kan du så klart også lage din egen pizza ved å velge fritt blant deres utvalg av kjøtt og grønnsaker. Som med alle andre pizzaer toppes den selvsagt med Peppes Pizza sin originale osteblanding.

Mye mer enn bare pizza

Peppes Pizza startet kanskje som en pizzeria, men i dag har de også noen gode alternativer for den som er i humør for andre smaker. Foruten pizza kan du velge mellom en rekke burgere og salater i tillegg til lasagne. De har også en uforglemmelig dessert-meny og hvis du enda har plass til mer mat etter hovedretten. De har blant annet eplepai og is samt Brownies.

En tidløs klassiker

Peppes Pizza har fornyet menyen flere ganger opp gjennom årene for å følge med i tiden og tilfredsstille kundene sine. En ting har imidlertid ikke endret seg – vi elsker pizzaene deres fremdeles. Det er få ting som slår den sprø bunnen og den spesiallagde osteblandingen sammen med den klassiske pizzasausen. Den hemmelige sausen har Peppes Pizza hatt med seg helt siden oppstarten i 1970 og den kjennetegnes av en god og rund smak av tomat.