De beste pizzastedene i Oslo

Nordmenn elsker som kjent pizza, og dette er ofte førstevalget når vi skal unne oss en god middag ute. Det vokser stadig frem nye spisesteder i Norge – spesielt i Oslo, og med tiden stiller vi større og større krav når det kommer til råvarer, smak og kvalitet. Vi har tatt en nærmere kikk på noen av de beste pizzarestaurantene i Oslo.

Original topping

Lofthus samvirkelag har fem pizzeriaer rundt omkring i Oslo og er et populært valg for den kvalitetsbevisste pizzaspiser. De har et stort utvalg pizzaer med både klassisk tomatsaus og med crème fraîche, noe som har blitt mer og mer populært de siste årene. Hva med en hvit pizza med granateple og rødløk? Kanskje du foretrekker salami, trøffel og sopp? For den mer tradisjonelle gane tilbyr de også mer klassiske alternativer med kylling, biff eller skinke.

Pizza på surdeig

Sentralen Kafé serverer alt fra frokost og lunsj til enkle småretter, og når kvelden kommer er det deres fantastiske surdeigspizza som gjelder. Spisestedet har en variert meny og tilbyr spennende kombinasjoner som røkt laks, potet og rødløk med hvit saus så vel som klassisk Margherita med tomatsaus. I tillegg har de også et par veganske alternativer, så her er det med andre ord noe for alle.

Med rent mel i posen

I Prinsens Gate ligger et bakeri og pizzeria ved navn Rent Mel. Denne restauranten bruker hovedsakelig økologiske produkter og på menyen finner vi blant annet pizza med salami fra Ask gård og cottage cheese fra Røros. Med fantastiske råvarer fra lokale gårder og produsenter tilfører denne restauranten noe nytt til pizzaelskerne der ute. Her blir maten laget med kjærlighet og ifølge hjemmesiden deres bruker de hele tre døgn på å lage den perfekte pizzadeigen.

Den norske italiener

Cin Cin Pizzeria åpnet dørene for første gang i 2007 og har siden den gang opparbeidet seg et godt omdømme blant pizzaelskere. I dag er de nemlig kjent for å være en av de beste restaurantene i Oslo når det kommer til italiensk pizza. Cin Cin tilbyr både en klassisk meny «Pizza Tradizionale» og en litt spenstigere meny kalt «Pizza Speziale». I den tradisjonelle menyen finner vi alle klassikerne vi forventer å finne på en standard pizzameny som Margarita, Capricciosa og Hawaii. På den andre siden av menyen finnes pizza med spennende norske råvarer som røkelaks, reinsdyrskav og fenalår. Denne restauranten lager pizza med ferske råvarer av god kvalitet og bruker egne oppskrifter både når det kommer til deig, tomatsaus og marinade.