Velkommen til en matblogg utenom det vanlige. Dette er ikke en typisk, stiv matblogg som det allerede finnes hundrevis av, og du må ikke lete gjennom uinteressante matretter for å finne det du leter etter. Denne bloggen handler utelukkende om pizza og pasta – og det er det du får.

Hvorfor skal du lese denne bloggen?

Elsker du italiensk mat? Spiser du ofte pasta og pizza, eller vil lære mer om matrettene? Da er denne bloggen perfekt for deg. Uansett om du leter etter oppskrifter, restaurantanmeldelser eller kanskje bare har lyst til å lese noen humoristiske fakta om pasta og pizza, finner du det du leter etter her. Denne bloggen er for alle – både liten og stor, sulten og mett. Vi kan imidlertid ikke garantere at du enda er mett etter å ha lest noen av artiklene våre, det er nemlig mye godt i vente. Saftige pizzaer fylt med ost og saus og lekre pastaretter med en norsk vri – her finner du det meste.

Denne bloggen er laget for de av oss som ikke har tid til å servere en treretters middag hver dag, som elsker perfekt kokt pasta med spennende saus eller en rykende fersk pizza som kan nytes foran TV-en med vennegjengen. Har du spist så mye pizza og pasta at du er lei, serverer vi også klassiske oppskrifter med en vri, og vi gir deg anbefalinger så du kan finne restauranter hvor du kan nyte favorittmaten din i nye omgivelser.

Hva finner du her?

Enkelt og greit – alt som omhandler pizza og pasta.

Vi gir deg de beste oppskriftene og tipsene vedrørende italiensk mat. Du finner alt fra de gode klassikerne til våre originale oppskrifter med en liten tvist. Oppskriftene våre er enkle, og de kan benyttes for å lage din helt egne, originale pizza- eller pastarett. Endelig har du muligheten til å lære deg noe nytt på kjøkkenet.

Vi har oversikten over de beste pizzarestaurantene i Norge dersom du vil ta med din bedre halvdel på en romantisk aften og imponere, og vi forteller deg alt du trenger å vite om restaurantene – alt fra prisklasse til smak og service.

Du finner også mye generell informasjon hos oss – hva er vel mer spennende enn enkle fakta om livretten din, Grandiosa? Med alt dette i bakhånd er det på tide med et skikkelig møtepunkt for oss pizza- og pastaentusiaster, og nettopp dette er målet vårt.